valmentajamme

 
 
 
 
 

Jani Kokki

perustaja

“Kaikki alkoi syksyllä vuonna 1980, eli kiinalaisien horoskooppien mukaan apinanvuotena,” 12Roundsin perustaja Jani Kokki naurahtaa. Rasavillinä lapsena tunnettu Jani aloitti monipuolisen liikkumisen jo pienenä: “Kokeilin jääkiekkoa ja jalkapalloa, mutta vasta, kun näin ensimmäistä kertaa Bruce Leen ja Van Dammen elokuvia, maailmani todella muuttui. Halusin olla kuin he - oman kehoni ja mieleni mestari kamppailulajien kautta”. Kamppailulajikokemusta kertyikin Janille vuosien saatossa valtavasti, sillä hän ryhtyi heti harjoittelemaan karatea ja pian sen jälkeen myös taekwondoa ja Choy Lee Fut -tyylisuuntaista kungfuta. Myös potkunyrkkeily tuli tutuksi ja pian tie vei kansainvälisten taekwondo -kisojen voittoon vuonna 1997.

2005 alkoivat personal trainerin työt ja pian Jani huomasi, että vankasta lajitaustasta on hyötyä myös kuntosalimaailmassa: “Lisäsin useasti asiakkaideni treeneihin kamppailulajeista tuttuja elementtejä ja huomasin oikeastaan kaikkien pitävän siitä. Treeneistä tuli asiakkaille hauskoja, tehokkaita ja monipuolisia”. Valmennusuran edetessä Jani alkoi pyörittelemään päässään uutta konseptia, jossa hänen hyväksi havaitsemansa lajiyhdistelmä pääsisi suuremman yleisön tietoon.

Nyt vuonna 2019 on vihdoin tullut aika tehdä todeksi Janin haave uudesta tavasta liikkua. Hänen toiveenaan on tuoda kamppailulajit ja niihin kuuluvaa ideologiaa lähemmäksi koko kansaa ja tarjota ihmisille jotain uutta ja innostavaa. Näin syntyi 12Rounds ja ideaa on nyt kehittämässä moni muu alan ammattilainen.

 
 

“Kamppailulajit opettivat minulle paljon, myös mielen tyyneyttä ja sitä, kuinka suhtautua vastoinkäymisiin. Kahdesta syövästä selvinneenä voin vakuuttaa, että mielen lujuudesta ja hallinnasta on ollut valtavasti apua!”.

 
 
One of the most important lessons you can learn is to master how to remain calm.
— Bruce Lee
 
 

Francis Essoh

valmentaja

kokemus

“Hi, I’m Francis Essoh aka Franky B, Certified Sport & Hobbies Instructor. I have 20 years experience in different Martial Arts Styles, such as Karate, French Savate, Kick boxing and Thai boxing. Also I have done 5 years of personal training, so the combination of martial arts and fitness is very familiar.

Terveiset asiakkaalle


”My mottos are:

“It's Not About Motivation, It's About Dedication”,

and:

“You Are Your Own Challenge”.

Welcome to 12Rounds workouts!

 
 

Jessica Wolff

valmentaja

Kokemus

“Olen harrastanut Wushu Kung Futa 9 vuotta ja potkunyrkkeilyä 6 vuotta. 
Valmistuin FAF:lta (Fitness Academy Of Finland) Personal Traineriksi, Nutrition- ja Wellness Coachiksi vuonna 2014. Taustaani kuuluu myös stunttitappelua, telinevoimistelua ja vapaasukellusta”. 

Terveiset asiakkaalle

“Monet PT-asiakkaistani ovat innostuneet kuntoilemaan kamppailulajien avulla. Sen takia en epäröinyt hetkeäkään, kun minut pyydettiin mukaan ohjaajaksi 12Rounds:iin!
Parasta on, että saa oppia jotain uutta. Lisää nopeutta, voimantuottoa, itsepuolustusta, pääsee purkamaan energiaa ja kaupan päälle saa vielä hyvän ja monipuolisen treenin tehtyä. Treenaaminen kamppailulajien kautta on erittäin tehokas keino päästä hyvään kuntoon!” 

“Rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan”. 

 
 
 
 

Matias Starmans

valmentaja

Kokemus

“Olen 33- vuotias koulutettu kunto- ja elämäntaidonvalmentaja. Viimeisen reilun kymmen vuoden aikana olen työskennellyt kuntoutusalalla toimintaterapeuttina, valmentanut yksilöitä- ja ryhmiä sekä esiintynyt ammatikseni ympäri Suomea ja ulkomaita”. 

“Kamppailulajit ja budo -henki ovat kiehtoneet minua aina. Ujona ja hiljaisena pikkukaupungin poikana ihailin suuresti taistelu- ja kamppailulajien mestareita, jotka huokuivat sitä rentoutta ja itsevarmuutta, jota halusin elämääni. Myös nyrkkeilyä harrastava isoveljeni inspiroi minua. Lukioikäisenä tein päätöksen tarttua toimeen, hankin ensimmäisen kuntosalikorttini ja liityin paikalliseen Karate -seuraan ystäväni houkuttelemana. Sain elämääni kurinalaisuutta, mielekkään harrastuksen, samanhenkisen yhteisön ja mahdollisuuden toteuttaa itseäni harrastuksen kautta. Senkin jälkeen, kun aktiivinen seuratoiminta osaltani jäi, ovat kamppailulajiharjoitteet ja budo -henki kulkeneet omassa ja valmennettavieni harjoittelussa mukana. Lajitaustani ovat Karate, Ju-Jutsu ja potkunyrkkeily”.

Terveiset asiakkaalle

“Kamppailulajityyppinen harjoittelu on kokonaisvaltaista, monipuolisesti kuntoa kehittävää, vaihtelevaa, inspiroivaa ja ennen kaikkea hauskaa!” 

“Minun kanssani harjoittelu tapahtuu aina lähtökohdat huomioiden, hyvällä energialla ja pilke silmäkulmassa – lajien vaatimaa kovuutta unohtamatta”.