tunnit ja palvelut

 
 
 
 
12rounds ryhmätreeni-01.png

12rounds -ryhmätreeni

12Rounds:in pääpalvelu on meidän itse kehittämä uniikki ryhmätreeni. Tuntien sisältö on saanut inspiraationsa kamppailulajien maailmasta länsimaalaisella twistillä. Treeneissä tehdään laaja kirjo erilaisia kamppailulajiliikkeitä yhdistettynä klassisten HIIT-tyyppisten lihaskuntoliikkeiden kanssa. Lopputuloksena on monella tasolla kehittävä ja haastava, mutta ennen kaikkea hauska tapa liikkua. 12Rounds -ryhmätreenin avulla kasvatat muun muassa kuntoa, motorisia taitoja, voimaa, liikkuvuutta ja itsevarmuutta. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei vaadita!

Kesto: 60 min

 
 
12roundsyksilövalmennusgraffa-01.png

12rounds -yksilövalmennus

Taitavat valmentajamme auttavat sinua halutessasi syventymään kamppailulajien tekniikoihin ja rakentamaan vielä vankempaa pohjaa sisäisen soturisi kasvattamiseen. Yksilövalmennuksessa opit parhaiten liikkeiden oikeita suoritusmetodeja ja saat henkilökohtaista apua juuri sinun kunnon kehittämiselle. Suosittelemme yksilövalmennusta sinulle erityisesti, jos haluat saada itsestäsi vielä enemmän irti ja saavuttaa todella oman potentiaalisi. Yksilövalmennukset mukautetaan aina asiakkaan tarpeisiin, joten voit tulla opastukseemme lähtötasoosi katsomatta!

Kesto: 60 min

 
 
yrityksetjaryhmät-01.png

Yrityksille ja porukoille

Voimme vetää treenejä myös sinun omalle porukalle! Palvelu sopii loistavasti esimerkiksi yrityksen hyvinvointipäiville tai polttariporukan viihdyttämiseen. Myös toistuva vakiotreeni esimerkiksi viikottain onnistuu ryhmälle. Ota yhteyttä ja kerro sinun tiimistäsi ja tarpeistanne, niin sovitaan teille paras menettely!

 
 
 

 Usein kysyttyjä kysymyksiä

1.Mitä minun tulee ottaa tunnille mukaan?

Itsesi, vettä, halutessasi pienen pyyhkeen ja joustavat liikuntavaatteet. Tunnilla ollaan paljain varpain, joten jätäthän kengät salin ulkopuolelle. Intoa, rohkeutta ja hyvää mieltä saat meiltä!

2. Pitääkö minun osata jotain jo ennestään?

Ei tosiaan - sinun oppimista varten olemme olemassa! Millekään tunnille sinun ei tarvitse olla valmistautunut millään osaamisella, ellei toisin mainita.

3. Miten ilmoittaudun mukaan ja maksan tunnit?

Siirry varausjärjestelmäämme klikkaamalla tästä. Hinnaston ja maksutavat löytyvät puolestaan täältä.

4. Minulla on loukkaantuminen tai muu liikuntaan vaikuttava tekijä. Voinko osallistua tunneille?

Tunneilla valmentajamme opastaa parhaansa mukaan, että teet liikkeet mahdollisimman turvallisesti. Muista kertoa valmentajalle etukäteen, jos sinulla on jokin haaste - katsotaan tilannetta yksilöllisesti. Olet kuitenkin itse päävastuussa terveydestäsi eli keskustele liikuntarajoitteistasi ensisijaisesti lääkärisi kanssa.

5. Tarvitsenko omia välineitä?

Meiltä löytyy kaikki tarvittavat välineet, mutta oman mukavuutesi takia voi olla hyvä idea tuoda mukana omat hanskat.

6. onko mahdollisuus peseytyä ja vaihtaa vaatteet?

KYLLÄ!

7. Säilynkö treenistä hengissä?

Tätä on kysynyt yllättävän moni ja kaikki ovat selvinneet hikisenä, mutta iloisena. Tunnit ovat toki rankkoja, mutta jokaisesta liikkeestä voi tehdä itselleen sopivan version omalla tahdilla.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä!

 
 

ehdot

Varaukset

Voit varata tunnin järjestelmästä viimeistään 1 h ennen tunnin alkua. Voit myös kokeilla tulla paikan päälle ns “viimetinkaan” tai ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, mutta silloin emme voi taata paikkaa tunnilta.

peruutukset

Voit peruuttaa varatun ajan 5 tuntia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen tai peruuttamattomasta tunnista peritään täysi hinta.

oma vastuu

Osallistut tunneille omalla vastuullasi. Emme vastaa myöskään asiakkaiden tavaroista.

 
12 Rounds sivut-84.jpg