12ROUNDS -ryhmätreeni

Mitä sinun on hyvä tietää?

 
janipotkiilogoa-01.png
 
 
 

Lyhyesti

 
tee12kierroksentreeni-01.png
 

12 kertaa 2-3 min erää, joista osa on lihaskuntoa ja osa kamppailulajiliikkeitä.

 
lähdehikisenägraffa-01.png
 
 

lähde kotiin iloisena ja itsesi ylittäneenä.

 
 
 

1

TAUSTA

12Rounds on kamppailulajeista, kuten potkunyrkkeilystä, karatesta ja thai-nyrkkeilystä vaikutteensa saanut upouusi ryhmätreeni. Sen on kehittänyt joukko liikunta-alan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus sekä valmentamisesta, että kamppailulajeista. Itse nimi on saanut alkunsa nyrkkeilyn maailmasta: klassisesti nyrkkeilyssä otellaan 12 erää. Nyt sinä pääset toteuttamaan saman - itsesi kanssa!

 
 

2


itse treeni

Tunnilla on maksimissaan 10 treenaajaa kerralla. Treenissä on yhteensä 12 kertaa 2-3 minuutin erää. Niistä osa koostuu kamppailulajien liikeyhdistelmistä ja osa HIIT -tyylisistä (high-intensity-interval-training) lihaskuntoa kehittävistä treeniliikkeistä. Näiden maailmoiden yhdistelmä tekee liikunnasta sekä hauskaa, että ihan uudella tavalla kehittävää!

 
 

3


MITÄ SAAT?

12Rounds -treeni auttaa sinua kehittämään monia erilaisia fyysisiä ominaisuuksia. Saat kiinteytystä, voimaa, koordinaatiota, liikkuvuutta, hapenottokykyä ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa. Meille on kuitenkin tärkeää, että fysiikan lisäksi saat lisää myös upeita henkisiä voimavarjoa, kuten annoksen itseluottamusta ja pystyvyyden tunnetta. Huippuvalmentajamme takaavat, että treeni on kovaa, mutta hauskaa ja lähdet tunnilta hymyssä suin!

 
 

4


Miten valmistautua?

12Rounds ei vaadi lainkaan aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista, vaan kaikki, mitä sinun tulee tietää ja osata kerrotaan sinulle tunnilla. Tunti on helposti muokattavissa eri “rankkuusasteille”, joten voit tulla mukaan liikunnallisesta lähtötasostasi huolimatta. Toivomme vain, että saavut paikalle liikunnallisissa vaatteissa paljain varpain ja valmiina haastamaan itseäsi hauskan kautta! Polttava kysymys kuuluu: selviätkö sinä kaikki 12 kierrosta?

 

5


Kenelle 12rounds sopii?

12Rounds on suunniteltu ihan kaikille, jotka haluavat kehittää itseään monipuolisesti liikunnassa, jotka haluavat voida hyvin ja treenata ilon kautta. Olemme suunnitelleet treenit siten, että vaikka et olisi ollenkaan tutustunut kamppailulajeihin, joogaan tai mihinkään vastaavaan, pärjäät silti hyvin mukana. Annamme talon puolesta kaikki tarvittavat opit ja välineet, joilla pystyt osallistumaan tunneille ongelmitta. Kysy valmentajiltamme lisää, jos haluat vielä varmistua tuntien sisällöstä ja tietää tarkemmin jotain sinulle tärkeää.

Iso Roobertinkadulla nähdään!

 
 

Pohditko vielä?

Esimerkiksi tätä kaikkea saat, kun käyt tunneillamme:

 
nuoliylös-01.png

Yleinen kuntosi kehittyy mielekkään tekemisen kautta.

nuoliylös-01.png

Saat lisää liikkuvuutta, aerobista kuntoa ja voimaa.

nuoliylös-01.png

Itsetuntosi kehittyy samalla, kun opit kamppailulajeja.

nuoliylös-01.png

Opit uutta, mikä tekee hyvää sekä keholle, että mielelle.

nuoliylös-01.png

Tulet ylittämään itsesi, mistä saa valtavasti lisää iloa elämään.